Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Sunwing Resort & Spa i Arguineguin

| Ingen kommentar
Et av de mest populære charterhotellene hos norske turister som reiser til Gran Canaria, heter Sunwing og ligger helt nede ved havet i Arguineguin. Dette er først og fremst et hotel for småbarnsfamilier, og det ligger også i den øvre prisklassen av charterreiser.

Som sagt egner dette hotellet seg godt for familier, og her er det meste lagt opp på barnas premisser. 3 svømmebasseng finner du på dette hotellet, et for de helt minste, et for de mellom 3 og 10 år, og et for resten. Her er det også aktiviteter som vannpolo eller basketball av og til. Alle svømmebassengene har saltvann, noe som er et pluss.  Andre fasiliteter som kan nevnes er supermarked med noen norske varer, spa, lekepark, spillerom, to restauranter, skandinavisk talende resepsjon, tennisbane, fitnessenter og mulighet for trådløst internett på rommet. Bamseklubben med Lollo og Bernie er populært blant de minste, og det finnes show flere kvelder i uken for de som vil underholdes på kveldstid.



Noen minuser med Sunwing i Arguineguin, er at prisnivået er utrolig høyt inne på hotellet, om man sammenligner med resten av Gran Canaria. 7€ for en pose med kaffe på supermarkedet eller 4,30€ for en øl i baren er i dyreste laget. Og det er sikkert mange som ikke er så mye utenfor hotellområdet, så de har ikke så mange valg. Det anbefales å handle matvarer utenfor anlegget i begynnelsen av ferien, og ta gjerne turen til Spar i Arguineguin eller Atlantico i Vecindario om du skal handle mye. Du får uansett ha en god ferie til Sunwing i Arguineguin på Gran Canaria!
Del denne posten med andre :