Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Mye rart med Airbus for tiden

| 1 Kommentar
Etter den fryktelige styrten i Atlanterhavet sist, var det ennå mer problem for Airbus på Gran Canaria i går. Datasystemer som ikke fungerer, fartssensorer som ikke fungerer. Det hjelper vel ikke for Airbus sitt omdømme, når en del av passasjerene kun ville fly hjem så lenge det var et Boeing fly.

Ving skal sende ut brev i morgen for å gjøre det godt igjen, tenker at de som hadde/har flyskrekk syns det er en fin erstatning for en ødeleggende avslutning på ferien. Først ingen informasjon i en og en halv time, så valium før de igjen skulle ombord, og nå et helt brev som plaster på såret. Må være et herlig selskap for de reisende, men de skal i alle fall dekke inn regninger folk har hatt på hotell nå, ettersom ingen representant fra Ving var på Gardemoen når gjestene kom hjem 7 timer forsinket.

VG skriver i dag: "Jacobsen hadde også glemt å kjøpe reiseforsikring, så reisen til Gran Canaria kan fort vise seg å bli en dyr ferie. Ving har tilbudt seg å betale for opphold og flyreise til Oslo." Begynner å hjelpe i alle fall.

Vi kan vel i alle fall håpe på at uflaksen er over for charterselskapet nå, og at alle som fremover skal reise på ferie til Gran Canaria eller de andre Kanariøyene bare kan konsentrere seg om å nyte ferien.
Del denne posten med andre :
Booking.com