Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

San Agustin på Gran Canaria

| Ingen kommentar
playa de san agustinSan Agustin er en av de mest besøkte plassene sør på Gran Canaria. Feriebyen var en av de første stedene på øya som tok i mot turister på 60 tallet. Det kan også enkelte hoteller bære preg av, men en omfattende oppussing er allerede i gang. Bahia Feliz, San Agustin og Playa del Ingles er først ute i myndighetenes oppgradering av ferieøya. Hoteller blir pusset opp, strandpromenader blir gjort bedre, shoppingsentere skal oppgraderes og det kommer flere grøntområder.

Det bor mange fastboende utlendinger i San Agustin. En del svensker velger å bosette seg her, spesiellt om vinteren, da det finnes både en svensk kirke og et svensk helsesenter her. Restauranter og shopping finner vi stort sett på senteret nede ved stranden Las Burras. Her er det mange skandinaviske spisesteder, og ellers litt for enhver smak. Skal du handle noe her, så vær klar over at det meste av varene som selges her ikke er orginalt og du må prute på prisen, for å ikke bli lurt, det blir man vel uansett men hva så?

Oversikt over billige og bra hotell i San Agustin.

De to flotte strendene her er Playa de San Agustin og Las Burras. De har litt mørkere sand enn hva du finner lenger sør på Gran Canaria, men de er godt skjermet for vind og det finnes en veldig bra fiskerestaurant på strandpromenaden, El Capitan.

På Hotel Gloria Palace ligger det en helt utrolig spa-avdeling. Det kalles for thalossterapi og er et digert basseng med mange forskjellige stasjoner. Her blir du massert med vannstråler på alle kroppens muskelgrupper og deler. Anbefales på det sterkeste. Dette er et flott reisemål for deg som ønsker å slappe av og nyte late dager med fin utsikt mot havet. Passer også perfekt for barnefamiler, men ikke ungdommer som skal på fest. Da er det bare å ønske god ferie til San Agustin.
las burras san agustin
Del denne posten med andre :

Booking.com