Amadores den beste stranden sørvest på Gran Canaria

En av de beste strendene sør på Gran Canaria heter Amadores. Stranden er kunstig bygd opp, og ble ferdigstilt i 2003. Amadoresstranden trekker fastboende og turister fra hele øya, og spesielt på søndager kan det være umulig å oppdrive en parkeringsplass i gåavstand til stranden. Det finnes ikke så veldig mange hoteller i Amadores-dalen, så de fleste som benytter seg av bademulighetene her bor oftest inne i Puerto Rico. Derfra går en strandpromenade på omlag en kilometer ut til Amadores.

I bakkant av stranden finnes det mange forskjellige restauranter og små barer. Endel butikker finner du også her, men de selger stort sett overpriset solkrem og andre ting du glemte å ta med deg til stranden. Anbefalte spisesteder er Restaurant Ciao Ciao og Amadores Beach Club, den første ligger midt på stranda og den andre i den vestre enden.

Noen hoteller er det i nærheten, og de som bør nevnes er Gloria Palace hotellene, Riu Vistamar og Serenity som ligger på hver sin side av dalen med fantasktiske utsikter og Mirador del Atlantico. Sistnevnte har en litt enklere standard, men veldig kort vei ned til stranda. Neste gang du skal på ferie til Gran Canaria, bør du ta turen innom stranden på Amadores.

2 kommentarer:

Syvert Andreas sa...

Det finnes også en annen resturand på Amadores stranden som heter Bahia Amadores.
En veldig god resturang, som holder standpunktet i maten, men som er fenomenale i servisen.
Kelnerene er ekstremt snille og morsomme.

Jeg er der vær eneste gang jeg er på Gran Canaria, nesten vær dag.
Eieren heter Isa.
En knallmorsom kelner heter Freddy
og gir deg godt humør.

Linn sa...

sv: Takk :) Hotellet heter Amadores Beach. Vært i Puerto Rico før, og da har vi gått inn til denne stranden. Gleder meg :)