Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Costa Meloneras

| Ingen kommentar
costa meloneras

 

Et av de litt nyere og mer moderne områdene på Gran Canaria, heter Costa Meloneras og ligger ved siden av det mer kjente feriestedet Maspalomas. Det har blitt bygget flere store hoteller i 4 og 5 stjerners standard helt nede ved havet, så dette har etterhvert blitt et av de mest eksklusive feriestedene på Gran Canaria.

Området egner seg godt til de som spiller golf, da du finner 3 forskjellige golfbaner i nærheten. Maspalomas Golf, Meloneras Golf og Salobre Golf. Byggingen av hoteller ser heller ikke ut til å slutte med det første på Meloneras, for dette er nå et av de store satsningsområdene for turismen på Gran Canaria. Alle de nye hotellene som skal bygges på øya, er i enten 4 eller 5 stjerners standard.

Noen av de beste hotellene du finner på Meloneras tilhører Lopesan gruppen. Villa del Conde, Gran Costa Meloneras, og det nye Baobab resort er alle hoteller i ypperste klasse. Star Tour, Ving og Solia tilbyr reiser til disse ferieanleggene, noe som man kan unne seg hvis lommeboka er stor nok.

Oversikt over hoteller i Meloneras på Trivago

Det finnes også flere gode shopping muligheter i dette området. Varadero har mange merkevare-butikker, og av spisesteder og barer finnes det også mye forskjellig. Av spisesteder så kan SushiMex og Grand Italia absolutt anbefales, eller et besøk for å spise taps på Banderas Tapas y Copas. Buddha Bar er også et populært stoppested, og alle disse ligger nede på strandpromenaden i Meloneras.

Gran Casino Costa Meloneras finner du også her, hvis du føler deg heldig en kveld. Bare ikke sett hele reisekassa på rødt på rouletten, og husk pass eller så kommer du ikke inn. God ferie til Gran Canaria og Meloneras!
Del denne posten med andre :