Reiseguide om Gran Canaria

Slider

[8][feriesteder][slider-top][Nye Inlegg]

Sonnenland

| Ingen kommentar
Ovenfor Maspalomas og Meloneras sør på Gran Canaria ligger det lille feriestedet Sonnenland. Stedet med det tysk-klingende navnet har ikke så mange hoteller som de andre feriestedene på sørsiden av øya, men her finner du en god del private leiligheter og bungalower.

Mange av hotellkompleksene som ligger her, har solgt leilighetene sine til utlendinger som ønsker seg en ferieleilighet i syden. Hovedvekten av de som har valgt å slå seg ned i Sonnenland er også tysktalende, men det bor også en god del spanjoler på Sonnenland av og til. Mange av de har kjøpt seg en "hytte" sør på Gran Canaria, som de benytter i helger og ferier. Spesielt i påskeferien er det fullt av folk som reiser sørover fra Las Palmas og andre steder lenger nord på Gran Canaria.

Noen av hotellene som ligger i Sonnenland er Dunas Mirador Maspalomas, Palm Oasis, Vista Oasis, Ataitana Faro, El Cardonal, Vicksol og Venesol. Av butikker og restauranter finnes det ikke så mye på selve Sonnenland. Ved hotellet Mirador Maspalomas ligger et lite shoppingsenter med noen butikker og spisesteder, men skal du ha et bedre utvalg bør du heller ta turen til senteret Faro 2, mellom Sonnenland og golfbanen nede i Maspalomas. Ved siden av Faro 2 ligger også fornøyelsesparken Holiday World, og det er kort vei fra Sonnenland bort til badeparken Aqualand.

Mange som bor her velger også å ta turen opp til det relativt nye shoppingsenteret som ligger i El Tablero. Det er en kort tur som tar mellom 5 og 10 minutter å gå, litt avhengig av hvor dere bor.

Bestill en luksusvilla i Sonnenland her.

Selv om Sonnenland har få hoteller og ikke så mange andre aktiviteter, er det også noen fordeler ved å feriere her. Du slipper å få ødelagt nattesøvnen på grunn av støy fra barer og diskoteker, det er kort vei til det meste i området rundt Playa del Ingles og Maspalomas, og som navnet tilsier her er det stort sett sol here året. God ferie til Gran Canaria.
Del denne posten med andre :